Want to become a franchise?

 

BurgerBar is ontstaan vanuit het concept van ‘originele’ hamburger die bestond uit goed vlees, vers brood, verse groenten en een niet te overheersende saus. De oprichters willen met BurgerBar de ‘originele’ hamburger terugbrengen door het accent te leggen op het vlees van de hamburger. Door uitsluitend gebruik te maken van vers rundvlees van rundrassen die bekend staan om de lekkere en unieke smaak (zoals Angus en Wagyu) heeft het vlees verder geen toevoegingen nodig!

 

Naast drie soorten rundvlees biedt BurgerBar ook verse kipburgers, hotdogs en vegetarische burgers. Alle burgers worden standaard geserveerd met sla, tomaat, augurk en een huisgemaakt hamburgersaus. Naast deze toppings zijn er vier verschillende kazen en zeven verschillende toppings die men kan toevoegen. Hierdoor zijn er duizenden verschillende combinaties mogelijk. Iedereen kan dus zijn of haar ideale hamburgercombinatie maken!

 

Als franchisenemer word je intensief begeleid en ondersteund door de franchisegever. BurgerBar biedt franchisenemers uitgebreide begeleiding in de opstartfase en ondersteuning omtrent winkelpresentatie, financiële zaken en personeelszaken. Verder biedt Burger Bar centrale automatisering en managementinformatie aan. Ook krijg je als franchisenemer van Burger Bar ondersteuning omtrent financieringen, het assortiment en de formuleontwikkeling. Dus als franchisenemer hoef je niet bang te zijn dat je er alleen voor staat. BurgerBar ondersteunt haar franchisenemers in alles, zodat zij zich volledig kunnen focussen op hun winkel en klanten.

 

Ben jij een echte burgerbaas? En ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden voor jouw eigen BurgerBar? Vul dan je gegevens in en ontvang vrijblijvend de franchisebrochure!

 

 

Please fill in your name and personal data here

Name

Address

Zip code

City

E-mail address

Phone number

Your date of birth

Place of birth

What is the preferred place of business?


If you would like to submit a note along with your message, please type it into the following text area


Upload your resume here (Word, txt or PDF files only)