Skip to main content

FLIP JE CARRIERE

Ben jij toe aan een carrière die je leven verandert? Bij Burgerbar word je deel van een warme familie die de burgerwereld op zijn kop zet. Ontdek onze uitdagende en smaakvolle werkomgeving die net zo juicy is als onze burgers. En wie weet, flip jij je carrière wel omhoog als een sappige patty op de grill! Ontdek een belonende en uitdagende werkomgeving samen met persoonlijke en professionele groeimogelijkheden.

Omring jezelf met eerlijke, warme collega’s en geniet van de gezellige sfeer waarin plezier en ondersteuning centraal staan. Het is tijd om die hap te nemen en je carrière te laten smaken naar meer. Solliciteer nu en word onderdeel van de Burgerbar-familie!

SOLLICITEERSOLLICITEER

Momenteel zijn we op zoek naar:

Manager keuken en inkoop

Als Kitchen & Purchase Manager geef je leiding aan het productieteam en zorg je ervoor dat het voedselproductieproces betrouwbaar en efficiënt verloopt.

  • Je implementeert kwaliteitsmanagementacties en draagt bij aan de ontwikkeling van bedrijfsbeleid en -procedures.
  • We verwachten van je dat je inkoopstrategieën ontwikkelt en plant, en dat je onderhandelt over prijzen en contracten sluit met leveranciers.
  • Je bent verantwoordelijk voor het inkopen van apparatuur en goederen en het opbouwen van goede relaties met leveranciers.

Type baan: voltijds, contract.

Restaurant medewerker

Wij vinden dat de beste burger niet alleen de beste ingrediënten moet hebben, maar ook met liefde moet worden bereid en geserveerd.

Jouw profiel

  • Als All-Around Restaurant Crew-lid bij BurgerBar ben je verantwoordelijk voor het nakomen van onze belofte om kwaliteit te bieden. Dienst. Keuze voor onze klant en door onze bedrijfswaarden na te leven als flexibel, positief, gepassioneerd, teamspeler, schoon en professioneel.
  • Er wordt van je verwacht dat je werkzaam bent in verschillende stations in het restaurant zoals kassa’s, broodjes maken, hamburgers grillen, frites & bijgerechten bereiden alsook tafels, terrassen, toiletten, etc… poetsen volgens de dagelijkse opening, sluiting als volgens protocol en schoonmaakschema

Soort baan: voltijds

Invulformulier

    Upload je CV (Word, txt or PDF files only)