Skip to main content

Over ons

Welkom bij Burgerbar- de plek waar we geen fastfood verkopen, maar tevredenheid in elke hap. Onze missie is om jou de lekkerste en meest bevredigende hamburgers te bieden die je ooit hebt geproefd. We geloven dat rundvlees beter verdient dan wat je normaal gesproken in fastfoodketens vindt, en daarom maken we onze burgers met 100% vers, non-frozen vlees en de beste ingrediënten.

Vers gemaakt in de winkel: van vlees en groenten tot brood. Voor een echte sappige smaak, zonder verborgen ingrediënten. We werken elke dag met liefde om jou volop te laten genieten van een burger met minder schuldgevoel en meer plezier. Dus als je gaat zondigen, zondig dan bij ons. Wij hebben lekkere, sexy en overheerlijke burgers voor de mooiste momenten in het leven.

– Burgerbar. The Real Bite.

Onze missie

Onze missie is simpel: we maken overheerlijke en sexy hamburgers met het allerbeste 100% non-frozen Angus, Irish of Wagyu rundvlees. We gebruiken alleen verse en zelfgemaakte ingrediënten om burgers te maken die je smaakpapillen doen watertanden. Maar daar houdt het niet op. We zijn gemakkelijk te bereiken, zodat iedereen waar en wanneer ze maar willen van een heerlijke burger kunnen genieten.

Onze visie

Ons doel is om klanten de allerbeste en meest bevredigende ervaring te bieden. We willen kwalitatief goede burgers toegankelijk maken voor iedereen in Europa. Dus laten we jouw burger tot een onvergetelijke ervaring maken, zonder schuldgevoel. Zo kun jij genieten van jouw ‘guilty pleasure’.

Onze geschiedenis

Meer dan 15 jaar geleden werd de burgermarkt gedomineerd door lage-kwaliteit internationale franchises. De oprichters van Burgerbar werkten destijds in een steakhouse en realiseerden zich dat er een grote vraag was naar overheerlijke en goede kwaliteit burgers. Hun missie was geboren: The Real Bite naar Nederland brengen.

In 2007 openden we onze deuren en kreeg Amsterdam het eerste burgerrestaurant met kwaliteitsburgers in de stad. Sindsdien heeft Burgerbar prestige en kwaliteit bereikt in haar 6 succevolle vestigingen in Amsterdam, met een recente toevoeging: Burgerbar Damstraat. Maar niet alleen in Amsterdam kun je The Real Bite vinden, je kunt ook genieten van de lekkerste burgers in Den Haag, Utrecht en Düsseldorf.